Kategóriák
szünet

Szállítás

Szállítási Feltételek

A webáruházunkban vásárolt termékek szállítását a Magyar Posta Zrt. (MPL futárszolgálat) végzi. Csomagját nyomon követheti a http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon, a csomag azonosító számával melyet a Magyar Posta küld Önnek e-mailen vagy telefonon. Felhívjuk figyelmét, hogy a csomag átvételekor minden esettben győződjön meg annak sértetlenségéről, sérülése esetén ellenőrizze annak tartalmát. Ennek elmulasztása esetén reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási idő:

Webáruházunk az ország bármely pontjára, készlettől függően 2-8 munkanap alatt vállalja a szállítást. A szolgáltatás kizárólag Magyarország területén érhető el.

Szállítási Költségek:

Hogy a megrendelt termékek árát ne növelje irreálisan magas szállítási költség, a minimális rendelési tétel: 3.990 Ft. Ennél kisebb értékű csomagot nem áll módunkban kiszállítani.

Szállítási mód:

Webáruházunk a következő kézbesítési módokat kínálja fel vásárlóinak, melyek közül Önnek lehetősége van kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Szállítási díj:

A szállítási díj 3990 Ft-tól 25.000 Ft-ig: Molpontra szállítás, Postapontra szállítás, Házhozszállítás esetén egységesen 1490 Ft. Ha a megrendelés értéke meghaladja a 25.000 Ft-ot, a csomag szállítási költségét átvállaljuk, ingyenesen szállítjuk! A megadott szállítási díjak az Áfát tartalmazzák.

Csomagolás:

A megrendelt termékeket a Szolgáltató munkatársa gondosan becsomagolja, mely szolgáltatásért különdíjat nem számítunk fel. Amennyiben a rendelés tartalmaz természetéből adódóan törékeny, vagy terjedelmes (75 cm hosszúságot meghaladó) terméket, akkor a rendelés összértékétől függetlenül 990 Ft felár kerül felszámításra csomagolási díjként. Törékeny, Terjedelmes megjelöléssel. Ebbe a körbe tartozik pl.: horgászbot, bojlis merítő, merítő nyél,merítő fej, ernyő, sátor, horgász szett.

Ingyenes szállítás:

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén, valamint, ha a megrendelés értéke meghaladja a 25.000 Ft-os értékhatárt, szállítási díjat nem számítunk fel.

Házhozszállítás:

A Magyar Posta munkaidőben 8 és 16 óra között szállítja ki a megrendelt terméket, ezért kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol munkaidőben is át tudja venni a csomagját. A futár a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, akkor a futár értesítőt hagy a címen. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, akkor a kézbesítő egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről. A második sikertelen kézbesítés után az MPL ismét értesítőt hagy, melyen feltünteti a posta helyét és idejét, ahol jogosult- illetve, meddig jogosult Ön átvenni a csomagot.

A küldemények maximális súlya 30 kg.

Postapont (Postán maradó, Postán átvehető csomag):

Országosan több mint 2550 helyen, így akár a legtávolabbi településen is átveheti a csomagját. Nincs más dolga, mint választani egy postát, amely útba esik Önnek. Csomagját 5 munkanapig őrzik, ez idő alatt akkor megy érte, amikor Ön szeretne, és nem kell otthon várakoznia, vagy mást megkérnie a csomag átvételére. Csomagját feladástól számított második munkanapon 9 órától átveheti az Ön által kiválasztott postán. Ezen kézbesítési forma választása esetén a szállítási módnál a ,,Postapont” lehetőséget kell bejelölnie, majd a település listából az Önnek leginkább megfelelő települést, illetve postapontot kell választania. A küldemények maximális súlya 30 kg.

Webáruházunk a kiválasztott postára fogja kézbesíteni a csomagot, illetve ha mobiltelefonszámot ad meg, úgy a posta SMS-ben értesíti Önt az átvétel lehetőségéről.

Molpont:

A Magyar Posta által 125 MOL benzinkúton lehetőség nyílt személyes csomagátvételre. Csomagjait 5 munkanapig őrzik, ez időn belül Ön akkor megy érte, amikor szeretne. A kutak nagy részén a nap 24 órájában átveheti a csomagját. A csomag érkezéséről e-mailben vagy SMS-ben értesítést kap. A benzinkúton készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni.

A küldemények maximális súlya 20 kg.

Ezen kézbesítési forma esetén Önnek a szállítási mód kiválasztásánál a „Molpont” lehetőséget kell bejelölnie, majd a település listából az Önnek leginkább megfelelő települést, illetve Mol töltőállomást kell választania.

Webáruházunk a kiválasztott Molpontra fogja kézbesíteni a csomagot, illetve ha mobiltelefonszámot ad meg, úgy a posta SMS-ben értesíti Önt az átvétel lehetőségéről.

Személyes átvétel az üzletben:

A Vásárlónak lehetősége van arra, hogy a megrendelését személyesen átvegye, vállalkozásunk üzlethelyiségében (6400 Kiskunhalas Nyár utca 1) , miután az átvétel lehetőségéről és idejéről az ügyfélszolgálat telefonon vagy e-mailben értesítette.

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, úgy megrendelését szállítási díj és egyéb járulékos költségek nélkül veheti át, a megrendelési számra hivatkozva. Webáruházunkban megrendelt termékek üzletünkben történő átvétele esetén, ha fizetés készpénzzel történik, az alábbi kedvezményben részesül:

15.000 Ft-tól – 30.000 Ft-ig               5 %

30.001 Ft-tól – 60.000 Ft-ig               8 %

60.001 Ft-tól – 120.000 Ft-ig            11 %

120.000 Ft felett                                13 %

A kedvezményt a rendszerünk automatikusan számolja, és aktuális értékét megtekintheti a Pénztár menüpontban a fizetési mód kiválasztásánál a rendelés véglegesítése előtt.

*A kedvezmény nem vonatkozik egyes termékekre pl.: csónak, valamint 100.000 Ft feletti egyedi értékű termékekre.