Kategóriák

Spro Grand Arc

Spro Grand Arc

Spro Grand Arc

A SPRO újabb érdekes és impozáns újdonsággal jelentkezett az orsópiacon! A mára legendássá váló Blue Arc és Red Arc után itt a „nagytesó” a GrandArc! A feeder horgászokat is megcélzó modern darab szinte valamennyi módszerhez remekül alkalmazható!

Az orsó ház és a rotor is teljesen új, erős és könnyű alumíniumból készült. A hajtókar speciálisan (ki)könnyített karbonból készült, amelyre egy szintén új tervezésű, ergonomikus fogantyút helyeztek. Ez a fogantyú szivacsborítást kapott, és a méretét is megnövelték, annak érdekében, hogy minden időjárási körülmény között kényelmes és stabil fogást nyújtson. A GrandArc orsókba csigatengelyes dobemelést építettek, ezen kívül új zsinórvezető rendszert is kaptak, aminek köszönhetően a zsinórcsavarodást minimálisra csökkentették. Nem mellékesen az eddig tapasztaltaktól is szebb zsinórprofilt és nagyobb dobótávolságot kapunk.

Az orsó féke finoman állítható és a tervezők arra is figyeltek, hogy a por és a víz ne érhesse a belső szerkezetet. A GrandArc orsókat 7+1 csapággyal látták el, fém dobbal és pótdobbal kerülnek forgalomba.

Ár:
34,150Ft
* Méret:

* Csapágyszám:

* Áttétel:

* Zsinorkapacitás:

* Dobanyag:

Db:  
Cikkszám Méret Csapágyszám Áttétel Zsinorkapacitás Dobanyag Ár
1203-830 30 7+1 5,0:1 0,29 mm / 150 m alumínium 34,150Ft
1203-840 40 7+1 5,0:1 0,33 mm / 150 m alumínium 34,830Ft
Akciós termékek