Kategóriák
szünet

Fox EOS

Fox EOS

Fox EOS

Már nálunk is elérhető, a FOX cég újdonsága, az EOS 7000. Ez a modell nem tartozik a méregdrága orsók közé, mégis, számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit bizonyára sok hazai horgász fog értékelni...

A meglepően könnyű test egy strapabíró szerkezetet takar. Az orsó karbon testében 5 golyóscsapágy, valamint 1 tűgörgős csapágy kapott helyet. Így olyan sima futást értek el, amilyennel szinte egyetlen orsó sem büszkélkedhet ebben a kategóriában.

Az orsó dobja alumíniumból készült, melyen lekerekített zsinórklipsz található, így az orsó remek a kiakasztott klipsszel történő feeder horgászatokhoz is. Fontosnak tartjuk itt megjegyezni, hogy azoknak a bojlis horgászoknak is szívesen ajánljuk az EOS 7000-est, akiknek nem céljuk az óriási távdobások kivitelezése.

A felkapó kar csőből készült, mely erősebb és könnyebbé tette azt. A zsinór védelme érdekében csavarodásmentes zsinórvezető görgővel látták el az orsót, ezen felül a kiegyensúlyozott rotor és az 5,0:1-es áttétel tökéletes zsinórprofilt hoz létre.

Az orsó főfékje a megszokott módon elől található és rendkívül finoman állítható. Nyeletőfék használata esetén 1/4 hajtókar fordulat elegendő, és az visszavált a főfékre. A hajtókar fémből készült, melynek végén gumírozott fogantyú található. Az orsóhoz jár egy alumínium pót-dob is. A dobok zsinórtároló kapacitása: 0,30 mm / 150 m.

Ár:
21,990Ft
* Dobanyag:

* Zsinorkapacitás:

* Áttétel:

* Csapágyszám:

* Méret:

Db:  
Cikkszám Méret Csapágyszám Áttétel Zsinorkapacitás Dobanyag Ár
127638 7000 5+1 5,0:1 0,30 mm / 150 m alumínium 21,990Ft
Akciós termékek