Kategóriák
szünet

Kamasaki Horgászbajnok haltisztító szett

Kamasaki Horgászbajnok haltisztító szett

Kamasaki Horgászbajnok haltisztító szett


Ez a szett minden elemével az otthoni könnyű haltisztítást és a halhús precíz feldolgozását teszi lehetővé.

A csúszásgátló felülettel ellátott összecsukható deszka, mely egyszerű használata mellett, az elején lévő halcsiptetőnek köszönhetően rendkívül praktikus is, mivel feldolgozás közben, nem tud elmozogni az étkezésre szánt fogás.

A pucolás utáni fázis után kerülhetnek előtérbe a további kiegészítők, mint a halfogó olló és a halbontó olló. Használatukkal sérülés és kellemetlenségek nélkül távolíthatóak el a nem kívánt részek, majd jöhet is a tiszta halhús feldolgozása, amelyhez a 17,8 cm-es, igazán vékony és rugalmas pengéjű, EnergoTeam filézőkés kiváló szolgálatot fog biztosítani. A megfelelő penge mellett, a markolat része is csúszásmentes bevonatot kapott, garantált fogást biztosítva, a szálkamentes filék tökéletes kivitelezéséhez.
Minden termék mosószeres vízzel, könnyedén tisztítható.

A szett legutolsó eleme pedig egy elmaradhatatlan, "Horgász bajnok" felirattal ellátott konyhai kötény, hogy a termékek használójáról mindenki tudja, hogy nem amatőr kezek közül kerül a halhús, akár az ünnepi asztalra is. Tökéletes összeállítás akár ajándéknak is.

A szett tartalma:

- Outdoor fekete "Horgász bajnok" feliratos kötény
- Összecsukható haltisztító deszka (összecsukott mérete: Hossz: 25 cm, szél.: 15 cm)
- ET Outdoor 24 cm-es halbontó olló
- ET Outdoor 7'-os filézőkés
- Kis méretű halfogó olló

Ár:
12,800Ft
Db:  
Akciós termékek