Kategóriák
szünet

Carp Hunter Alfa rod pod

Carp Hunter Alfa rod pod

Carp Hunter Alfa rod pod

Az Alfa rodpod, kiválóan megállja a helyét olyan partszakaszokon, ahol az általános leszúrók nem, vagy nehezen alkalmazhatóak. A belépőszintet képviselő bottartók legtöbbje nem eléggé stabil vagy kidolgozásuk nem felel meg az elvárásoknak. A Carp Hunter Alfa rodpod mindkét tényező tekintetében nagyot lépett előre az elődökhöz képest. Igényes kivitelezés és a kategóriája legjobb stabilitása jellemzi. 

Tömege mindösszesen 2 kg, így ha  messzire kell pakolni, ez a tulajdonsága nagyon kedvező lesz. 1 perc alatt felállítható.

A két végén lévő menetes zárdugó kitekerése után, a lábak és a kereszttartó rész kihajtható. A 2 rész kihajtása után, azokat fixre rögzíteni kell, majd a menetes végekbe kell helyezni a buzzbart és rögzíteni, amíg az teljesen meg nem szorul.

A termék csatlakozói szabvány menetet kaptak, így kompatibilisek a legtöbb elektromos jelzővel és tartófejjel.

Tipp: Ha vehemens kapásokra lehet számítani, van egy apró trükk, amivel megóvhatjuk magunkat a berántás veszélyétől. Az állvány végén található 2 fül, ezt akár 1-1 sátorleszúróval és zsinórral rögzítve, majd azokat a földbe szúrva teljesen fixálható az állvány.

Technikai adatok:

  •  Maximum magassága: 50 cm
  •  2 botos kivitel
  •  Hossza: 60-100 cm
  •  Buzzbar szélessége: 40 cm
  •  Tömege: 2 kg

 

Ár:
7,490Ft
Db:  
Akciós termékek